Росен Маринов моят личен блог

Представяме ви различните базални зъбни импланти

Зъбните импланти обикновено се свързват с дълги, а и понякога мъчителни процедури по поставянето им. Много хора изпитват страх от подобен тип интервенции, защото не са сигурни, че организмът им ще понесе чуждото тяло. За това ви представяме нещо по-различно от това, което сте виждали. Става дума за иновативните базални импланти, за които ще пишем.

Говорейки за базални импланти трябва да споменем, с какво са по-специални от другите. На първо време ще кажем, че базалната имплантология е наука, която постига истински чудеса при частично или напълно обеззъбените пациенти. Само три посещения на кабинета са достатъчни, за да имате нова фасада, да дъвчете по-лесно, и да се чувствате по-здрави.

Всеки, който знае какво представлява базалните импланти, ще ги предпочете пред традиционните. Това е така, защото те се понасят по-лесно, а и не е нужно да харчите стотици левове при всяка визита на стоматологичния кабинет. Тук цената за зъбно възстановяване е приемлива и не се налага да теглите кредити, за да възвърнете усмивката и самочувствието си.

В случай, че се спрете на лечение с базални импланти със сигурност няма да сбъркате. Получавате по-евтина и в същото време качествена услуга, която няма да забравите цял живот. Класическите импланти изискват от организма ви нагаждане, което отнема дълго време, а при базалните варианти такова нещо не съществува. Те започват да работят за вас просто веднага.

Базалните зъбни импланти са изработени от здрава титаниева сплав, която подпомага надеждния им дизайн. С тези си нови зъби протезата няма да мърда, и да позволява на храната да ви дразни. Най-после ще сложите край на болките и страданията, тъй като сте станали един от много пациенти повярвали в силата на съвременната базална имплантология.

В обобщение

Не искаме да рекламираме дадена марка или клиника за зъбно имплантиране. Нашата цел е да се чувствате добре, когато имате зъби в устата си, пък било то и изкуствени. За това решихме да ви представим нещо наистина ново и функционално, а вие ще решите дали да се възползвате от него или ще предпочетете конвенционалните методи за възстановяване на зъби. Едно обаче е сигурно, и то е, че бъдещето пред базалните импланти е повече от добро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll To Top