Росен Маринов моят личен блог

Какви ботуши трябва да имаме?

Случвало ли ви се е някога да си харесате определен чифт ботуши  да се чудите дали си струва да ги вземете? Дали са достатъчно здрави? Ами за следващия сезон подходящи ли са? Това са въпроси, на които трябва да отговорите при избора на ботуши.  Предлагаме ви лесни отговори и да знаете къде да инвестирате, дори и това да бъде малко по-голяма сума.

1. Боти до глезена

Ботите до глезена са чудесни, тъй като те могат да се носят с всичко. Подходящи са, както за есента, така и за зимата.

2. Чизми

Ботушите до коляното са по-известни като чизми. Тях можете да носите по всяко време и да ги съчетавате с всичко. Ако не сте страстни почитателки на модата, със сигурност това не са вашите обувки и едва ли ще имате смелостта да ги носите.

3. Боти на ток

Няма как да ги подминем, особено когато искаме да направим добро впечатление в офиса или пък да ги съчетаем с изискана рокля или дънки.

4. Гумени ботуши

Ако трябва да сме честни, това е единственото спасение при дъждовни дни.  Велурените ботуши ще се скапят, а гумените ботуши няма. Освен това, те могат да се съчетават с всичко, а и разнообразието е наистина голямо.

5. Равни ботуши

Те са изключително удобни и могат да се съчетават с всичко.  Те никога не излизат от мода и не можем да си представим зимните месеци без тях.

6. Ниски затворени боти

Това са вариант, който е по-елегантен от тези на ниските боти. Те могат да са чудесно попълнение към една официална визия и със сигурност ще направите страхотно впечатление.

7. Боти с дебел ток

Ако искате да изпъкнете на парти или просто да бъдете елегантни това е начина – боти с дебел ток. Та какво чакате? Веднага се сдобийте с тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll To Top