Росен Маринов моят личен блог

Модерният мултуфункционален моноблок

Макар че има известна модификация в керамиката, в България сме свикнали да наричаме санитарен фаянс всички продукти за баня от рода на тоалетни чинии, биде, умивалник за баня, моноблок. В тази статия ще се спрем на предимствата на модерния моноблок, който съчетава в себе си една компактна форма, изискан стил и страхотна мултифункционалност.

Модерният моноблок е истинско облекчение за тези, които по-малко помещение отделено за тоалетна. Защото с компактните си размери, той много добре се вписва в тоалетното пространство. Разбира се, един моноблок може да има най-различен избор за неговия дизайн и всяка марка има своите предложения към потребителите. Има и видове моноблок, които са по-обемни  с акцент в тялото на тоалетната чиния. Има моноблок, който е с много модерни функции вградени в системата му, но в изцяло класически дизайн и форми познати за масовия потребител.

Що се отнася до мулти функциите, те отново варират от марка до марка. Все пак има някои общи неща, които свързват различните предложения. Едно от по-важните неща е, че повечето модели имат двустепенни казанчета, които позволяват пестенето на вода и по-добра система за отмиване. Друго предимство е скритият дизайн, а безспорен хит в модерните произведение санитарен фаянс – моноблок – е самата тоалетна чиния без ръб. Тази технология на производство позволява крайния продукт да повиши хигиената в тоалетното помещение, тъй като почистването става много по-лесно и вредните микроорганизми няма къде да се скриват в тоалетната чиния.

Разбира се както при всички различни модели моноблок, можете преди да изберете подходящия за вас, да разгледате неговите технически характеристики, да разгледате  и други модели, за да можете да сравните и да направите разликата. Само тогава ще можете да изберете най-подходящия модел и ще знаете, че сте се сдобили с модерен и мултифункционален санитарен фаянс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll To Top