Росен Маринов моят личен блог

Създайте луксозен интериорен дизайн във вашия дом

Елегантният и изискан, луксозен интериорен дизайн е външен вид, който ще издържи теста на времето. С участието на хармонично създадена цветна палитра, изобилие от текстури и метални докосвания, които се появяват навсякъде, ще създадете наистина първокласен интериор във вашия дом. Експертите съветват да отдадете предпочитание на минималистичните мебели и висококачествените облицовки пред изобилнето от мебели, аксесоари и битов текстил. Чудите се как да създадете луксозен облик във вашия дом? По-лесно е, отколкото си мислите …

 

Оформете балансирано цветовата схема

Луксозният интериорен дизайн се нуждае от цветова палитра с приглушени и земни цветове. Заложете на сияйно бели, неутрални бежови, бледо сиви и меки кафяви нюанси като основа за стените и големи мебелни елементи. Въведете цветни докосвания чрез меко обзавеждане и декоративни аксесоари в поп цветове. Интериорите от висок клас заслужават внимателно подбрана цветова палитра, така че ако искате да добавите цвят към вашата интериор, помислете за дълбоки лилави, мастилено сини, маслено зелени и дълбоки винено червени цветове.

 

Създайте сожно текстуриран поглед чрез уникални модели и пигменти

Цветовете и притовете в един луксозен интериор трябва да са фини и елегантни. Въведете не повече от два или три цвята в едно и също пространство и компенсирайте по-ярките елементи като холна маса, мека мебел и шкафове, като ги сдвоявате с пищни неутрални животински щампи и поразителни геометрични модели в монохромни тонове. Използвайте цветовете и моделите умерено, за да създадете изискано пространство, с което да се гордеете.

 

Съсредоточете се върху текстурите и облицовките

С цвят и шарка, подредени обратно, материалите в колекцията блестят. От хладен мрамор и метал върху вашите плот, основи за маса или бар стол, до тапицерии от плюшено кадифе и тактилни по природа тъкани, добавянето на ключови текстурни елементи ще създаде усещане за богатство във всяка стая.

 

Добавете малко богатство

Нито една стая не е пълна без разпръскване на блестящи метални завършвания. Независимо дали става въпрос за луксозна трапезна маса за хранене, странична маса от мрамор и кожа или масичка за кафе от античен бронз или сребърна количка за напитки. Те придават дълбочина, драматичност и завършек на разкошните текстурни материали. Независимо дали сте избрали блестящи златисти, изящни сребърни, антични месингови покрития или стилна комбинация от блестящи нюанси, използвайте максимално металните аксесоари, за да завършите по бляскав начин луксозния интериор.

 

Пазарувайте луксозни продукти за дома

Искате да въведете малко класа в собственото си пространство? В търговската мрежа се предлагат разнообразни решения за изискан дизайн, изработвани от разкошни материали. Неутралната палитра е в основата на луксозния дизайн, към която може да се добавят драматични тонове, напомнящи скъпоценни камъни и блестящи метални облицовки. Аксесоарите за изявление на стил са с традиционни и съвременни форми и могат да се присъединяват органично едни към други, за да създадат външен вид, който е безкрайно елегантен и добавящ луксозно докосване към всеки стил и декор.

Източник: motti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll To Top