Росен Маринов моят личен блог

Хотелите в Благоевград и възможностите, които се предлагат

Едно време хотелите са били старите ханове или пък гостоприемници. Кръчмите често са съвместявали и тази дейност. Срещу една сравнително скромна сума те осигурявали стая, подобна на тази, която получаваме днес в хотелите. Били са разположени най вече близо до големи пътища или кръстопът и разбира се в по-големите градове. Услугите, които са се предлагали са почивка, храна и грижа за коня ако е нужно. Най-честите им посетители са били пътуващите театри, циркове, артисти, войници връщащи се от битка и разбира се търговци. Те са били само частни като най-често този вид бизнес се е предавал по наследство и в неговото управление участвали и двата пола.

Днес вече има много и различни видове хотели в Благоевград, който са подходящи както за туристи така и за гости на града. Всеки един хотел в Благоевград предлага различно ниво да комфорт и количество услуги. В три звездните хотели например вие можете да се поглезите със спа процедури да поплувате в басейна или да се възползвате от фитнеса за да не изоставате от ежедневният си режим и тренировки. Някои от тях предлагат и забавни вечерни шоупрограми, особено за тези, които не обичат да си лягат рано.

Градът е известен областен център и затова след като се нахраните приятно с изисканите български ястия, които се предлагат, можете да се насладите и на нощния живот в стилни клубове и дискотеки.

Благоевград се намира близо до Рила планина и някои от хотелите са разположени там, осигурявайки приятни развлечения за любителите на природата.

Други хотели са в центъра на града и предлагат идеална панорамна гледка към старинният квартал Вароша. Където можете да си направите прекрасна разходка сред старинните къщи. След като се разходите, починете си починете в избрания от вас хотел в Благоевград, за да се подготвите за следващия ден.


ТЪРСИТЕ РАБОТА В ХОТЕЛ?

В киберпространстово съществуват стотици сайтове, които предлагат работа. Търсенто на работа обаче е доста досадно и уморително, заради хилядите предложения за работа и неизвестността от това, че не познаваме добре работодателя. Поради тази причина платформата за търсене на свободни работни позици NAMERI RABOTA обединява в себе си само лиценцирани компании за подбор на кадри. Платформата позволява лесно търсене на работа по професии, градове, държави и заплата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll To Top