Росен Маринов моят личен блог

Избор на булчинска рокля

Булчинска рокля

Всяко една дама има своя мечта за този ден. Още от малка е наясно с каква рокля иска да омъжи. Разбира се, реалността понякога е такава, че мечтите остава на заден план. Сватбена агенция Варна оказва активно съдействие при избора на сватбена рокля, но всеки един би могъл и сам да се справи. Достатъчно е да вземе със себе си доверен човек, който чистосърдечно ще изказва мнението си всяка рокля, която бъдещата булка пробва.

Има два варианта при избора на сватбена рокля – да си купите от магазин или да си наемете за деня на сватбата. Това може да реши всяка булка.

В случай, че искате да носите уникален модел, можете да се обърнете към модна къща, която прави такива модели и да поръчате роклята си поне един месец преди събитието. Така ще сте напълно спокайна, че няма да останете без рокля за сватбата, защото ще има достатъчно време за изработката, за проби и за евентуални корекции по модела и размера.

Ако сте се насочили към готов артикул, предварително разузнайте кой магазин на какви цени предлага своите артикули и се насочете към тези, които отговарят на вашите изисквания.

Преди да тръгнете по магазините, можете да се запознаете по-подробно с модните тенденции при сватбените облекла. Задължително трябва да вземете обувки с ток, с които да можете да пробвате роклите, за да имате реална представа как ще изглежда като завършен вариант. Не е маловажен и сутиена, който ще носите.

Когато отидете в магазина или във фирмата за рокли под наем, не се ограничавайте в меренето. Пробвайте възможно най-много кодели. Така ще видите кое ви стои най-добре и ще стесните търсенето.

Дори и да си харесате някоя рокля, продължете с обиколките по магазините. Ако не намерите нищо по-добро, върнете се и вземете модела, който сте си харесали, но в никакъв случай не прибързвайте с избора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll To Top