Росен Маринов моят личен блог

Как да залагаме на спорт онлайн?

Днес съществуват най-различни начини за залагане на спорт. Играчите могат да поставят своите залози в различните букмейкърски пунктове, както и да се насочат към специализираните сайтове. За онлайн бетинга ще отворим дума в тази статия, като ще посочим някои полезни начини, с чиято помощ ще подобрите залаганията Ви по интернет чрез компютър или мобилно устройство. Материалът ни е предназначен за хора, които са навършили 18 годишна възраст.

Какво е онлайн букмейкър?

 

По-големите букмейкърски къщи предлагащи спортни залози имат своите сайтове, където дават възможност на клиентите да залагат по интернет чрез компютър, лаптоп, смартфон или таблет. Тези онлайн платформи са хит на пазара по целия свят, а някои от тях вече са в България. Избирайки си сайт за залози, ще трябва да се регистрирате, а след това да депозирате истински пари, за да залагате на футбол, снукър, хокей на лед, тенис, баскетбол, голф и така нататък.

Няма нищо сложно в цялата процедура, стига да сте пълнолетни и да осъзнавате, че има риска от загуба. Това са хазартни игри с реални средства, при които може да се спечели много, но може и да се загубят пари. Ето за това, трябва да бъдете внимателни, ако решите да играете.

Как да увеличим шансовете си за успех?

 

Традиционните залагания на различните спортове се касаят до поставяне на знаци 1 или 2 за победа за отбора домакин или гостуващият тим / играч. При някои събития, от сорта на футбола можете да използвате и знак Х, който маркира равенство в срещата. Ако обаче искате да увеличите шансовете си за печалба, може да се ориентирате към пазарите (опциите за залагане). Те могат да включват пазари за прогнозиране на точните резултати, завършеците на полувремената, голмайсторите, броят на нарушенията и картоните и много други подобни.

Всички сложни опции за залог идват до играча с по-големи ставки (коефициенти). Така например, ако имате коефициент 1.50 за победа на даден футболен отбор, то този коефициент ще се увеличи, когато познаете точния резултат или под / над броя отбелязани голове в мача.

За финал припомняме, че онлайн букмейкърите привличат интерес към себе си давайки апетитни бонуси. Вие имате шанс да удвоите направения депозит получавайки допълнителна премия в размер на 100%. За целта обаче, трябва да проверите кои букмейкъри предлагат бонуси у нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll To Top