Росен Маринов моят личен блог

Кога да носим обувки на платформа

Дамите обичат да ходят с удобни обувки, но често жертват това удобство в името на елегантността и височината. Дамските обувки на платформа са чудесно решение в този случай.

Можете да промените външния си вид, носейки макси рокля, която има дълбока цепла. По този начин можете да сте напълно сигурни, че въпреки че обувките ви не се показват през цялото време, те се прокрадват през воалите и изглежда създават доста интригуваща мистерия около вашите крайници и обувки.

Ако имате дълги крака, препоръчително е да изберете панталони, дълги до глезена и прекрасни дасмки сандали на платформа, които седят в гардероба и чакат ред. Това ще ви кара да се чувствате елегантно, особено с работно облекло, но най-вече с маншет.

Винаги можете да направите всичко да изглеждащо по-спортно, комбинирайки хубав сет с обувка на платформа, като създадена от Isabel Marant. Тя създаде перфектната лудост миналата година и сега всеки има свой чифт.

Ако планирате да смените офисните си обувки с по-удобни обувки с платформа, можете да експериментирате с чифт, който е много по-изискан, съчетавайки го с панталони, блейзери и обикновени тениски. Можете да носите костюми с обувките на платформата, като същевременно превръщате две части в прекрасна рокля, която изглежда идеално подходяща, без да се налага да добавяте блейзер.

Обувките до глезена на платформата са чудесен избор за зимните месеци, когато не можете да носите сандали, а издължаването на външния вид с чорапи е почти. Вместо това, избирайте хубавите версии на ботушите до глезена, тъй като те удължават краката, като същевременно запазва топлината на краката, както и безопасността им.

Носете и удобните плоски платформи, които може да звучат като оксиморон, но ви уверяваме, че моделите са безценни в дизайна. Нашият абсолютен фаворит в този раздел са Оксфордските обувки с платформени токчета, които не са нито твърде високи, нито прекалено ниски, което дава достатъчно височина, за да ви направи по-щастливи за резултата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll To Top