Росен Маринов моят личен блог

Красиви пози за фотосесия в морето

Красиви пози за снимка на морето във водата

Вълната е като цвете, с всеки миг се отваря по нов начин и от настъпващата повърхност на водата се превръща в бяла топла пяна. Човек, действащ във вода, се слива с него, става част от мощен елемент, следователно трябва да изглежда хармонично. Най-печелившите пози за водна фотосесия в морето:

1.Когато морето е спокойно, можете да влезете във водата малко над коленете си, позирайки наполовина към камерата.

Опитайте се да поставите двете си ръце на талията, можете едната и да спуснете втората по протежение на бедрото.

Лесно е да играете с косата при такова време или да се опитате да „хванете“ слънцето. Ръцете не трябва да висят, изберете права поза и напълно се отпуснете, в противен случай стресът няма да играе в ръцете ви.

2.Ако морето е щедро с вълните и имате дълга рокля или пола, можете да влезете малко във водата и да опитате да хванете рамката, когато вълната ноктира плажа с красива пяна. В този момент можете да се разходите по ръба на плажа или да позирате на едно място.

3.Момичетата с дълги коси трябва да се опитат да снимат красив силует срещу слънцето. Красива картина ще се окаже, ако отидете с талия дълбоко в морето по бански, наклонете главата си надолу, така че косата ви да е във водата и рязко хвърлете главата си назад. Пръските от вода, които се разпръскват след косата в рамката, ще изглеждат невероятно.

Отпуснете се във водата, насладете се мекотата и топлината и. Когато човек се държи като дете, снимките се правят от сърце.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll To Top