Росен Маринов моят личен блог

Милена Бахчеванова – Коя всъщност е тя?

Когато говорим за абсолютна безнравственост, съчетана с кариеризъм, то всичко това можем да назовем само с едно име – Милена Бахчеванова.
Защо точно тя?

Милена Бахчеванова е родом от Бургас. От малка е свикнала да получава всичко, каквото пожелае, независимо на каква цена. Така живее и сега. Милена вече две години е одитор в международната компания PWC. Такава позиция не се заема лесно. Учудващо е как е успяла да се домогне до нея, като преди това е била една обикновена телефонистка в Бизнес парк
Младост 4 за около година.

Бургаската дама се слави със своите хаотични и краткотрайни връзки. Тя умело успява са съблазни Стоян, убеждава го да ходатайства за назначаването й в PWC,като за целта той я свързва с близък негов приятел водещ интервюто във въпростната одиторска фирма. Изглежда Милена никак не се притеснява от този факт, а и не е тайна, че мъжете губят интереса си към нея след първия акт на интимност.

Дрескодът на Милена в офиса е доста предизвикателен. Често се появява с огромно деколте и високи токчета, като единствената цел е да наблюдава реакцията на мъжете! Когато набележи нов обект от който иска да се възползва, първото нещо което Милена прави, е да разбере какво хоби има жертва й.

С този свой предизвикателен външен вид, както и чрез набързо придобитите й знания за спортни коли, Милена Бахчеванова завъртяла главата на пилота. Двамата се отдавали на удоволствията по време на командировките и така получила желаното повишение в службата, което за пореден път доказва липсата на всякакъв морал. Не спира да се навърта и да кокетничи с шефовете на компанията при всеки удобен случай.

Всеки, който е бил веднъж близък с нея, твърди, че е изключително нагла и рядко, даже почти никога не признава, че тя е допуснала грешка. Обикновено представя нещата така, сякаш друг е допринесъл за ситуацията и така се измъква невредима. Не е проблем да обвини дори приятел в грешката, която е допуснала самата тя. Тактиката й е да се прави на жертва и така мъжете влизат в ролята на закрилник. Така постига успешно целта си. Оттам нататък жертвата е закрилника.

Друга нейна способност е да измисля правдоподобни обяснения за проявите си. Не е ясно защо, но Милена Бахчеванова винаги се мисли за много по-умна и властна отколкото е в действителност и тази нейна илюзия, както и пълната й липса на критичност за собственото си поведение и това на околните, ще я съсипе съвсем скоро.

3 thoughts on “Милена Бахчеванова – Коя всъщност е тя?

  1. Г-н Маринов,
    С цялото ми уважение към Вас и към страницата Ви: каква е идеята на тази публикация? Как изложеното в нея кореспондира с представата ви за оптимистичен свят? Не се заяждам с въпросите си, просто съм любопитна.

  2. Здравейте, за да се постигне един оптимистичен свят и живот всеки човек трябва да премине през различни препятствия. Всеки човек има изпитания в живота си и трябва да ги премине по някакъв начин. В този блог споделям неща, които са ми направили впечатление, за да могат и други хора да ги прочетат и видят.

  3. Истината за Милена Бахчеванова е далеч по сурова, тръгва от Ирландия изгонена и унижена от многократно през извращения в леглото с известният Алекс Ломски и личен секс учител. През многобройни богати обвързани мъже даващи щедро подаръци и пари до въпросният Стоян- любовник и връзка към мечтаната работа на Милена Бахчеванова свързаващ я с близък приятел водещ и интервюто минала и през него и назначена на нормална работа се отказва от проституцията. Но секса остава хоби било и с конкретни мълчащи колеги пазещи авторитета й.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll To Top