Росен Маринов моят личен блог

Снимки в морето – идеи за фотосесия

Искате да имате незабравими снимки на морето, да се насладите на позирането и след това да гледате вашите спомени от приятната почивка, направете си професионални снимки със собствен апарат или телефон или заложете на професионалистите от Фотографите на България.

Морето, чистият въздух, яркото слънце, нежният пясък под краката – всичко това дава усещане за лекота, щастие и мир. Искам да удължа минутите на блаженство, помня всеки приятен момент.

Затова плажната фотосесия предизвиква буря от положителни емоции, а ваканционните снимки дават топлина в прохладния сезон. За да споделяте фотография в социалните мрежи, трябва да позирате красиво, да изберете благоприятен ъгъл и да конфигурирате функциите на камерата.

Само в този случай снимките ще се окажат живописни и ярки, няма да се срамуват да ги представят пред обществеността.

Фотосесия на плажа има някои функции. Ако вземете предвид всички нюанси, можете да създадете уникални снимки, без да имате специални умения и талант. За да разберете как да направите красива снимка на морето, трябва да обърнете внимание на спецификата на плажната фотосесия и няколко препоръки.

Слънчеви лъчи. Дори през лятото залезът е ярък и пъстър, така че влизането на лъчи в рамката е нежелателно. Не се препоръчва да правите снимки, когато слънцето грее директно в обектива. Подредете рамката по такъв начин, че да се създаде естествено осветление. Избягвайте чадъри и рефлектори, тъй като те могат да развалят атмосферата и „живата“ картина.

Не бягайте от водата, дори ако няма идеи за фотосесия за момиче в морето и снимките изглеждат ужасни. Колко красиво снимано в морето е единственият отговор: няма нужда да игнорирате водата.

 В крайна сметка омайни отблясъци, мистериозни и бушуващи вълни формират настроението, всяка картина е оригинална и необичайна. Затова е време да се възползвате от момента и да създадете възможно най-много кадри.

Опитайте да се насладите на морската фотосесия, почувствайте се като ангел на Victoria’s Secret, който слезе от корицата на лъскаво списание.

Метеорологично време. Силните пориви на вятъра, развълнуваното море влияят на уникалната рамка, така че не се препоръчва да се пренебрегва възможността за организиране на запомняща се фотосесия.

Изтощаваща топлина. Времето за снимане е приблизително час. Прекарването на толкова много време на слънце не е за всеки и човек не трябва да жертва здраве. За да избегнете неприятности, въоръжете се със слънцезащита с високо ниво на SPF, не забравяйте да носите шапка. Между другото, шапка или друг аксесоар ще даде образа на женственост, изтънченост, аристократичност.

Най-добрите снимки се получават в началото на залеза. Атмосферата става загадъчна, а снимките – дълбоки и наситени. За да заснеме кадъра, фотографът разполага с около половин час, така че трябва да планирате събитие предварително.

Фотосесията в морето през зимата или пролетта има очарователни функции. Лек скреж с розови бузи може да бъде заснет на филм. Въпреки това, за да не изглежда снимката толкова банална, можете:

  • размахване на огромен кариран шал;
  • да има пикник за зимата;
  • вземете шейна и организирайте връщане към детството;
  • вземете романтична любовна история с красива двойка.

Важно! За да се насладите на процеса, да се насладите на момента тук и сега, е важно да вземете предвид всички нюанси. В крайна сметка морето не може да дава само цветни снимки. Той ще помогне да натрупате сила, да лекува душевни рани, ще вдъхнови да завладее нови върхове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll To Top