Росен Маринов моят личен блог

Тенденциите при банските костюми

Дойде времето и температурите на термометърът да се покачат и това неимоверно да доведе но изгряването на усмивка на лицата ни. Затова нека да видим какви са модните тенденции през тази година в банските костюми и как да бъдем модерни на плажа.

  1. Модели с кроп топ

Това е модел, който дава зелена светлина и на двата типа тела: слаби и изтънчени или закръглени.  Този модел се заформи като тенденция през последните няколко години и това лято официално се превърна в мода, което зарадва хиляди дами.

  1. Модели с прозрачна част

Тези модели могат да направят истински чудеса.  Дръзките цветове и моделите, които са с различни геометрични форми от полупрозрачни или изцяло прозрачни, са модерни през този сезон.  Целите бански в тези мотиви, биха ви направили истински сексапилни. Добавете и лека цепка в деколтето и вече сте най-модерните на плажа.

  1. Връзка отстрани

В последно време се виждат доста бански, които имат панделка или направо цял свободен шнур. Тази година те ще бъдат на мода. Разбира се, тук най-важното е да се чувствате удобно, така че не пренебрегвайте това. Ако това не е вашият стил или просто не можете да търпите нещо да ви виси, то просто се спрете на някой от другите модели.

  1. Една презрамка

Както вече сте забелязали, асиметрията е навсякъде. Това означава, че тя няма да подмине и банските. Раменете, които имат една презрамка могат да се видят и при двата типа бански: целите и тези, които са съставени от две части.

  1. Дълбоки деколтета

Тази тенденция я видяхме преди няколко години на модните подиуми. Това няма как да подмине и банските. Така че, тази година заложете на дълбоките деколтета, разбира се в рамките на приличното.

Със сигурност ще съберете погледа на всички около вас дори и да сте скрити под чадъра или на бара.

Източник: https://e-alexandra.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll To Top