Росен Маринов моят личен блог

Тенденции за слънчеви очила

Можем съвсем спокойно да заявим, че слънчевите очила са желан аксесоар за всяка дама, а и не само.  Освен това, те са много полезни, тъй като предпазват очите ни от вредните слънчеви лъчи.  Тяхната цел е да придадат и завършен вид на визията ни.  А когато модата и красотата се съчетаят, се получава една стилна и уникална визия.  Вижте кои модели слънчеви очила ще бъдат хит през този сезон.

Цветни

Всяка година цветните слънчеви очила присъстват в колекцията на големите модни дизайнери.  Предпочитаната форма за тази година е овална, с прозрачни цветни стъкла, придаващи усещането за красота и нежност.

Огледални

Да се избере правилната форма за очила може да бъде мисията невъзможна. Формата придава цялата същност и визия на очилата. Поради тази причина, тя трябва да бъде подходяща за дрехите и лицето ни. Тази година очилата трябва да бъдат с огледална форма.

Обемни

Напоследък можете да видите хора с много обемни очила. Тази тенденция, която беше на мода преди години, успя да се върне и през тази година.  Осъвременени и подновени очилата тип маска и обемните очила ще бъдат най-предпочитаните модели през тази година.  Те се открояват с драматичност, натруфеност и цветове, които варират от полупрозрачните тонове на топлите цветове като пастелните розово и жълто, до огледално черно и преливащо сиво.

И така, това модните тенденции, които ще бъдат хит тази година. Те са подходящи както за по-официални случаи, така и за по-ежедневните моменти. Това, което трябва да направите е да изберете своя любим цвят и форма на очила, да ги съчетаете с модерно облекло и готово – вече имате една прекрасна, модерна и изцяло във ваш стил модно облекло.

Просто включете въображението си и го комбинирайте с любимите си цветове. Така ще бъдете модерни в това, в което се чувствате най-добре.

Източник: https://kapere.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll To Top