Росен Маринов моят личен блог

Характеристика на дизайна на триколка за бебе

Триколка за бебе с дръжка са едно от най-често срещаните транспортни средства за бебета. В този модел детето е напълно в безопасност, а родителят не трябва да го носи на ръце. В същото време, въпреки наличието на дръжка, за бебето се създава илюзията за независимо управление, благодарение на което ще кара с удоволствие.

триколка за бебеЗа да направите своя собствена оценка за бебешки триколки и да изберете правилния модел, трябва да изучите следните характеристики на дизайна:

Предпазни колани и предпазен блок

Децата често заспиват по време на шофиране или искат да станат неочаквано от седалката. За да се предотврати това, в избрания модел трябва да се осигури надеждно фиксиране.

Материал на рамката

Сред триколките за бебе с дръжка, стоманените опции са най -популярни – те са надеждни, издръжливи, издържат добре на механични натоварвания, благодарение на които ще издържат за дълъг период от време. Ако имате нужда от лека версия, тогава е по -добре да закупите модел с алуминиева рамка.

Диаметър на колелото

Универсалното решение ще бъде с размери: 10 “/ 8”, 12 “/ 10”. В класацията на триколки за бебета, водещите позиции заемат модели с увеличени колела, тъй като те са удобни за каране дори по каменисти пътища.

Дръжка

Здрав, висок, с гумирани елементи за максимален комфорт по време на шофиране. Има смисъл да изберете модел с регулируема по височина дръжка и да го регулирате в зависимост от ръста на родителя, който ходи с бебето.

При избора на бебешка триколка е важно да се даде предпочитание на стабилни модели, които са оборудвани с ограничители на завоите и предпазни колани, които предпазват бебето от случайни падания и свързани с тях наранявания.

В допълнение към основните параметри е необходимо да се вземат предвид и други тънкости, които помагат за избора на идеалния модел – безопасен и удобен:

Висок гръб

Детето не трябва да бъде в постоянно напрежение, да не може да се отпусне, така че седалката трябва да е удобна и ергономична. И може да бъде допълнен с практични меки подложки, изработени от практични, лесни за почистване тъкани.

Качулка

Неочакван дъжд или ярка слънчева светлина, може да съсипе разходката ви. Затова дайте предпочитание на продукти с дълбок качулка, които ще предпазят детето ви от летните жеги и лошото време.

Допълнително отделение

Трудно е да сте с триколка и да носите чанта с хранителни стоки или детски играчки едновременно. Ето защо е препоръчително да закупите модел със специална кошница за всякакви дреболии и покупки, така че дори дългите разходки в магазините да не бъдат толкова уморителни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll To Top